Toimitusehdot

Toimitamme tuotteita Suomeen. Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.
Verkkokaupassamme on juuri nyt ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron tilauksiin.  Alle 50 euron tilauksille toimituskulut ovat alkaen 5,90 euroa.


Saat tilauksestasi aina tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Jos et saa vahvistusta, ota yhteyttä meihin joko sähköpostilla ok(at)ompelukonekeskus.fi
tai soittamalla 
myymälään p. 019-415341.

Toimitusaika

Verkkokaupan varastotuotteille toimitusaika on yleensä 2-5 päivää, muille tuotteille 7-14 päivää. Mikäli tilauksesi toimitusaika poikkeaa normaalista, olemme sinuun yhteydessä. Koronatilanne vaikuttaa myös jonkin verran joidenkin mallien saatavuuteen ja toimitusaikoihin, ja informoimme näistä aina tilaajalle viipymättä.

Maksuehdot

Maksunvälittäjänä verkkokaupassamme toimii OP-ryhmään kuuluva Checkout Finland Oy. Verkkokaupassamme voit maksaa tilaamasi tuotteet seuraavilla tavoilla:

  • Suomalaisten pankkien verkkopankkimaksut
  • Korttimaksut (Visa, Mastercard, American Express)
  • Mobiilimaksut (Pivo, Siirto, MobilePay)
  • Lasku- ja osamaksu (OP-Lasku ja Jousto)

Lue lisää Checkout -maksuehdoista täältä

Palautukset ja reklamaatiot

Jos tilauksessasi tai tilaamissasi tuotteissa on huomautettavaa, ota ensi tilassa yhteyttä meihin sähköpostilla ok@ompelukonekeskus.fi tai soittamalla myymälään (019) 415341, jotta pääsemme selvittämään asiaa.

Kaupan peruuttamisesta ja tuotteiden palauttamisesta on aina ilmoitettava etukäteen ennen tuotteiden palauttamista meille. Jos haluat palauttaa verkkokaupastamme tilaamasi tuotteen, ota aina ensin viipymättä yhteys meihin joko sähköpostilla ok(at)ompelukonekeskus.fi tai soittamalla myymälään (019)415341 sopiaksesi palauttamisen yksityiskohdista ja maksunpalautuksesta. Lakisääteinen palautusoikeus koskee yksityishenkilöitä.

Tilaajan on tehtävä peruutusilmoitus ja palautettava tavara 14 vuorokauden sisällä siitä, kun lähetys on vastaanotettu. Palautettavan tavaran tulee olla alkuperäispakkauksessaan, käyttämättömänä ja myyntikuntoisena. Kaikki alkuperäiset pakkausmateriaalit tulee olla lähetyksen mukana. Palautuksen kustannuksista vastaa pääsääntöisesti lähettäjä, jollei muuta ole erikseen sovittu.

Liitä palautuksesi mukaan palautuslomake, jossa näkyvät yhteystietosi ja pankkitilinumerosi, jolle palautus maksetaan. Palautuslomakkeen ja yksityiskohtaiset ohjeet saat meiltä sähköpostiisi, kun olet sopinut palautuksesta. Vastaanotettuamme palautetun tuotteen asianmukaisessa kunnossa, hyvitämme tuotteen hinnan viipymättä ilmoittamallesi tilille.

Palautettavan tuotteen voi myös tuoda itse myymälään, mutta palautuksesta on siinäkin tapauksessa ilmoitettava ja sovittava etukäteen.

Yhteensä:
    Kassalle
    (0)